Beschrijving

Kazidomi is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de eCommerce van voedingsproducten. Het bedrijf werd opgericht in 2016 en heeft nu bijna 4.000 referenties en verzendt honderdduizenden bestellingen per jaar. Het bedrijf biedt alleen gezonde en natuurlijke producten aan tegen lagere prijzen (met een jaarabonnement).

Bij Kazidomi is iedereen ervan overtuigd dat we zijn wat we consumeren. Daarom heeft het bedrijf zich ten doel gesteld om de overgang naar een gezondere, verstandigere en duurzamere levensstijl en consumptie te bevorderen door zich in te zetten om een ​​heldere selectie van referentieproducten aan te bieden, overal toegankelijk, tegen eerlijke prijzen, die geleverd worden door een curatief merk dat mogelijkheden verkent, zijn kennis overdraagt en zijn gemeenschap cultiveert.

Testimonials

Hoe waardeer je de betrokkenheid van Invest for Jobs en zijn vertegenwoordiger?
De betrokkenheid van IFJ was op het juiste niveau, Christophe, de vertegenwoordiger in ons dossier, heeft zich altijd beschikbaar gesteld voor zowel ad hoc vergaderingen als voor officieel advies, hij staat te popelen om ons te ondersteunen en te begeleiden, zonder ons gedrag te dicteren. Hij is bereikbaar en toegankelijk en toont vaak een goede analyse van onze context, die het resultaat is van aandachtig luisteren naar onze uitdagingen en een groot inlevingsvermogen naar alle belanghebbenden.
Alain Etienne
CEO & Co-founder
Wat is je ervaring met Invest for Jobs?
Wij hebben een positieve ervaring met Invest for Jobs. Het is een zeer professionele en zorgzame investeerder die de bedrijven waarin het investeert ondersteunt. De kwaliteit van haar partners wordt afgemeten aan hun gedrag in tijden van uitdaging, en daarin heeft IFJ ons niet in de steek gelaten. IFJ heeft sinds haar investering voortdurend een goede balans gehouden tussen luisteren en adviseren, tussen de economische en maatschappelijke impact van het project, tussen de ondersteuning en de empowerment van de teams.
Alain Etienne
CEO & Co-founder