Beschrijving

Mundo-centra zijn eco-gerenoveerde en eco-beheerde kantoor- en vergaderruimten die verenigingen, NGO’s en sociale ondernemingen die actief zijn in duurzame ontwikkeling en maatschappelijke verandering onder één dak samenbrengen. De centra, beheerd door Mundo-Lab, hebben tot doel synergiën te bevorderen en de zichtbaarheid te versterken van de gehoste verenigingen die profiteren van redelijke huurprijzen, efficiënte infrastructuur en professionele diensten. Het bedrijf beheert momenteel 5 centra: 3 in Brussel, 1 in Namen en 1 in Antwerpen, die in totaal 200 organisaties huisvesten voor een oppervlakte van 17.000 m². In Louvain-la-Neuve wordt een nieuw centrum ontwikkeld. Het team telt 25 medewerkers.

Testimonials

Hoe waardeer je de betrokkenheid van Invest for Jobs en zijn vertegenwoordiger?
De uitwisselingen met IFJ zijn veeleisend en kwalitatief. IFJ is binnen ons bedrijf actief als aandeelhouder, maar ook als lid van de raad van bestuur en is daarmee een actieve aandeelhouder en een partner waarmee de uitwisselingen nuttig en constructief zijn.
Frédéric Ancion
CEO
Wat is je ervaring met Invest for Jobs?
We zochten investeerders die dezelfde filosofie delen als wij, dat wil zeggen dat kapitaal in dienst staat van het project van de samenleving, en niet andersom. Met IFJ is er een goede afstemming van waarden. Bovendien hebben we, gezien het feit dat we projecten ontwikkelen die een hoge kapitaalinbreng vereisen, partners nodig die grote bedragen kunnen investeren, wat ook het geval is bij IFJ en dat het daarom een ​​zeer belangrijke investeringspartner maakt.
Frédéric Ancion
CEO