Beschrijving

V.PHARMA is de handelsnaam van de “Pharmacies Populaires de Verviers et Arondissement”.

Deze coöperatie, die in 1886 werd opgericht door de neutrale mutualiteiten van Verviers, die de belangrijkste aandeelhouder blijven, telt een vijftigtal apotheken in de provincie Luik en strekt zich vanaf haar historische gebied (regio Verviers) nu uit tot in de regio Luik. Het is ook zijn eigen geïntegreerde groothandel-distributeur en heeft een netwerk van winkels voor medische apparatuur (GMEDI). De omzet bedraagt ​​meer dan €70M. Ongeveer 300 directe jobs worden gegarandeerd, naast de neiging om lokale leveranciers en bedrijven te bevoordelen. Al meer dan 10 jaar beheert V.PHARMA haar e-commercesite voor de apotheek PHARMAEXPRESS, die momenteel opnieuw wordt geïmplementeerd. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een evenwichtig compromis tussen een hoogwaardige dienstverlening op het gebied van gezondheid, medicijnen, farmaceutische zorg en een commerciële aanpak op parafarmaceutisch gebied, om een ​​optimale groei en winstgevendheid te verzekeren. Bezorgdheid voor het welzijn van het publiek en zijn medewerkers is een rode draad.

Testimonials

Hoe waardeer je de betrokkenheid van Invest for Jobs en zijn vertegenwoordiger?
De keuze voor Invest for Jobs was ingegeven door de noodzaak om bepaalde kwalitatieve projecten te financieren waarvan de realisatie met zekerheid leidde tot het creëren van jobs, die na overleg tussen de twee partners onze respectieve doelstellingen deden samenvallen. De aanpak heeft ons ook geleid tot een zelfkritische blik op onze projecten.
 
De voorgestelde financiering voldeed volledig aan onze vraag. De benadering van het dossier, hoewel consistent en meer dan volledig, stelde ons uiteindelijk in staat om een ​​oefening in introspectie uit te voeren waarbij we niet altijd de nodige tijd hadden genomen om het te onderzoeken.
Pierre Lafleur
Financieel en administratief directeur
Wat is je ervaring met Invest for Jobs?
Na 3 jaar partnership, hebben stiptheid, dialoog en betrouwbaarheid de boventoon gevoerd in onze relaties die ons in staat hebben gesteld onze projecten uit te voeren. Flexibiliteit en het vooruitzicht op het uitvoeren van nieuwe projecten blijven een garantie voor succes voor ons bedrijf, dat hoogwaardige werkgelegenheid tot een van haar essentiële waarden blijft maken.
 
De frequente rapporten, voornamelijk geïnitieerd door Invest for Jobs, bewijzen ons dat de interesse die onze partner heeft in ons bedrijf, haar activiteit en haar ontwikkeling. Ze zijn altijd attent en constructief.
Pierre Lafleur
Financieel en administratief directeur