Beschrijving

Degotte is een groeiend D5-bouwbedrijf dat zich al bijna veertig jaar bezighoudt met off-site architecturale 3D-constructie. Het levert modulaire structuren op maat voor het publiek, bedrijven en de privésector (kantoren, scholen, woningen, verpleeg- en verzorgingshuizen, collectieve keukens, sanitair, enz.). Het bedrijf verzorgt de projecten van A tot Z. Bouwvergunningen, ontwerp op maat, productie in werkplaatsen, levering en installatie alsook after-sales service, door integratie van alle speciale technieken zoals elektriciteit, IT, lage stroom, HVAC, ventilatie en sanitair. En dit zowel voor verkoop als verhuur. Het bedrijf heeft nu een verhuurvloot van meer dan 600 modules van alle formaten. Het stelt een veertigtal mensen tewerk en realiseert een omzet van € 12 miljoen, het is de leider in Wallonië en ontwikkelt zich actief in Luxemburg.

Testimonials

Hoe waardeer je de betrokkenheid van Invest for Jobs en zijn vertegenwoordiger?
We zien IFJ als een zorgzame partner die geeft om zakelijk succes. Dit uit zich in een aantoonbare bereidheid van de IFJ-vertegenwoordigers om de beperkingen met betrekking tot het bedrijf en de uitdagingen waarmee we tijdens hun ondersteuning worden geconfronteerd, volledig te begrijpen.
Vincent Parmentier
CEO
Wat is je ervaring met Invest for Jobs?
Wat we op prijs stelden, was allereerst het aandachtig luisteren naar onze behoeften en de bereidheid van IFJ om onze zorgen te begrijpen om de meest geschikte ondersteuning te bieden.
Wat IFJ naar onze mening onderscheidt van andere financieringsinstanties is hun flexibiliteit, de pragmatische kant en de interesse die tijdens het partnerschap in het bedrijf wordt getoond.
Het is inderdaad nodig om van partnerschap te spreken omdat IFJ niet alleen ingrijpt op het vlak van de financiering van het bedrijf, maar ook als een accelerator van de activiteiten door het delen van ervaring en het netwerken.
Vincent Parmentier
CEO