Beschrijving

Het bedrijf IONICS NV, opgericht in 2014, ontwikkelt en verkoopt technologieën voor de behandeling en oppervlaktecoating van metalen, glas, polymeren en andere materialen. De ionenimplantatietechnologie, ontwikkeld door IONICS, positioneert het bedrijf vandaag als een technologische leider in hightech oppervlaktebehandelingen. IONICS telt onder zijn klanten grote aannemers, met name in de automobiel- en luchtvaartsector, maar ook in de luxegoederenindustrie en de industrie. IONICS is een gecertificeerde automotive leverancier IATF 16949. IONICS stelt een dertigtal mensen tewerk in het Waalse Gewest en heeft een dochteronderneming in Frankrijk.

Testimonials

Wat is je ervaring met Invest for Jobs?
IFJ is altijd alert op het behouden en creëren van jobs en daagt ze regelmatig de Raad en het management van IONICS uit.
Deze bijdrage van IFJ draagt ​​ongetwijfeld bij aan de ontwikkeling en groei van de innovatieve technologieën van IONICS; daarom dankt de Raad van Bestuur IFJ van harte.
Michel Beguin
Voorzitter van de raad van bestuur
Hoe waardeer je de betrokkenheid van Invest for Jobs en zijn vertegenwoordiger?
De aandeelhouders en de Raad van Bestuur van IONICS waren zeer verheugd om Invest for Jobs te verwelkomen tijdens de financieringsronde waartoe in 2021 werd besloten.
Niet alleen droeg IFJ aanzienlijk bij aan de financiering van dit jonge bedrijf met een hoog technologisch potentieel, maar de Raad kon ook profiteren en blijft profiteren van de bijdrage van zijn bestuurder via een betrokken en positieve houding, maar ook via relevante adviezen en aanbevelingen.
Michel Beguin
Voorzitter van de raad van bestuur