Beschrijving

Micromega Dynamics biedt innovatieve oplossingen voor het bewaken van constructies en het oplossen van problemen veroorzaakt door trillingen. Deze oplossingen worden ingezet in moeilijke omgevingen zoals onshore en offshore windturbines, spoorwegen, steengroeven, sloop- en bouwplaatsen, grote constructies (bruggen, telecommunicatietorens, havenkranen, radartorens, enz.), op pijpleidingen, land en onderzeeërs, evenals zoals in kerncentrales. Dat wil zeggen, waar betrouwbare apparaten essentieel zijn. Naast haar producten biedt Micromega ook diensten aan voor op maat gemaakte sensoren, trillingsbewakingssystemen op afstand en apparaten om deze te beperken. We zijn er trots op honderden klanten te kunnen bedienen die duizenden van onze apparaten gebruiken in meer dan 55 verschillende landen.

Testimonials

Hoe waardeer je de betrokkenheid van Invest for Jobs en zijn vertegenwoordiger?
Hoewel het dossier niet voorziet in een interventie in het kapitaal van Micromega, heeft INVEST FOR JOBS verzocht om aanwezigheid in de Raad van Bestuur. Vandaag zijn we blij met deze vraag omdat de aanwezigheid van een bestuurder van INVEST FOR JOBS het mogelijk heeft gemaakt om onze raad van bestuur, die van een kleine KMO was, te professionaliseren. De vertegenwoordiger van INVEST FOR JOBS in de raad van bestuur is ook zeer actief in het bestuur van de onderneming en neemt geen genoegen met een rol van passieve waarnemer. Zowel de stichtende bestuurders als de bestuurders die de buitenlandse aandeelhouder vertegenwoordigen, zijn altijd verheugd over de toegevoegde waarde van de vertegenwoordiger van INVEST FOR JOBS die de belangen van MICROMEGA voortdurend op het hart heeft.
Nicolas Loix
CEO
Wat is je ervaring met Invest for Jobs?
In april 2020 hebben we INVEST FOR JOBS benaderd voor een ingewikkeld financieringsdossier vanwege de structuur van ons internationaal aandeelhouderschap en de specifieke wensen van onze hoofdaandeelhouder, die een ontbinding van zijn aandelen wilde vermijden. INVEST FOR JOBS is een actieve en efficiënte partner geweest in het zoeken naar een oplossing die dienstig was voor alle stakeholders en dit binnen een redelijke termijn, aangezien het hele dossier in iets meer dan een jaar werd afgerond in de vorm van een lening op lange termijn met een redelijk lange vrijstelling.
Nicolas Loix
CEO